PR - Marketing - Kommunikáció

Ha fontos a jó hírnév…

“A jó kommunikáció olyan, mint az élet levesében a só” véli Norbert Potthoff német író. Mi a Royalty Housenál azt mondjuk nem mindegy, hogy milyet és mennyi sót használunk. A tudatos kommunikáció hosszú távú befektetés. Formálja Ön a véleményt! Bízza ránk vállalkozása, szervezeten belüli vagy külső kommunikációs stratégiájának kidolgozását és megvalósítását. Legyen szó, akár belső kommunikációs rend felállításáról vagy a külvilág felé közvetítendő üzenetről, mi a leghatékonyabb csatornákon juttatjuk el azokat a célközönségéhez. Évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársainkra bátran rábízhatja sajtótájékoztatók szervezését és lebonyolítását, sajtóközlemények összeállítását, valamint a kapcsolattartást helyi és országos médiumokkal. Nálunk nincs sablon. Egyedi, az ügyfeleink számára leghatékonyabb PR és marketing megoldásokat dolgozunk ki.

Jól tudjuk, hogy milyen fontos egy vállalat pénzügyi tervezhetősége. Éppen ezért éves marketingterv összeállítását is vállaljuk, hogy partnereink már az év elején tudatosan elkülöníthessenek büdzséjükből az ilyen típusú ráfordításokra.
Pályázati forrásból sikerül fejleszteni vállalkozását, szervezetét? Az ezzel járó kötelező kommunikációs előírásokat gyakorlottan, teljes körűen végezzük el.

 
Kérjen ajánlatot!
Go to top