Nyomtatás

Multiframe rendszer

Mi az a MultiFrame rendszer?
A MultiFrame név, illetve kifejezés tökéletesen kifejezi azt a sokoldalúságot, amit a termék kínálhat a felhasználóinak.
A MultiFrame egy speciálisan kialakított, könnyű, de nagy teherbírású anyagokból gyártott, fizikai keretek flexibilis egymáshoz kapcsolása által létrejövő, kis helyigényű, könnyen mobilizálható kiállítási installációs rendszer. A keretek speciális flexibilis összekapcsolása nagy szilárdságú, de mégis könnyen és szerszám nélkül létrehozható, illetve oldható kötést eredményez.

A MultiFrame rendszer előnyei:
- Egyszerű egymozdulatos szerszám nélküli összeállítás
- Sokkal gyorsabb összeállíthatóság, rövidebb idő az építés és a bontás is
- Könnyű elemekből áll
- Könnyen szállítható
- Sok funkciót képes betölteni
- Sok konfigurációs lehetőséggel rendelkezik
- A vizuális tartalom könnyen és gyorsan cserélhető
- A vizuális tartalom bármikor újra felhasználható
- Maradandó vizuális élményt nyújt

Felhasználási területek

A keretek speciális összekapcsolásával rengeteg felhasználási terület nyílik meg. A MultiFrame keretrendszer soha nem pihen, hanem minden pillanatban hasznára lehet tulajdonosának. A hétköznapokon ugyanaz a pár keret irodabútorként funkcionálhat, a hétvégén pedig akár egy kínáló pulttá alakulhat segítve a cég POS tevékenységét.
A MultiFrame keretrendszer egy befektetéssel számos területet szolgálhat ki különböző helyszíneken és időpontokban. A cég tevékenységéhez igazítva a MultiFrame lehet egy dekorációs kép a falon, egy rollup-ot helyettesítő info-totem, irányító tábla esetleg világító cégtábla, kínáló pult, asztal, szék, fotel, kanapé, poloc, térelválasztó irodai boksz, sajtófal, fotóháttér, kiállítási installáció, kiállítási stand, kisszínpad-pódium, VIP páholy, értékesítési pont, büfé, partybox. A létrehozható hasznos konfigurációknak csak a felhasználói fantázia szab határt.

Kiknek ajánljuk?
A MultiFrame keretrendszert elsősorban cégek részére fejlesztjük, de bizonyos felhasználási területeken valószínűsíthetően lakossági érdeklődés is mutatkozhat majd pl az egyedileg konfigurálható minimál stílusú bútorok esetében.
A termék többek között a cégek PR - marketing tevékenységében nyújthat segítséget, mint a cég arculatára szabottan konfigurált kiállítási hátér, installáció, de a MultiFrame akár az irodai munkaterületek, illetve felületek kialakítására, elhatárolására vagy éppen irodabútorok létrehozására is alkalmas lehet. Az egységes keretek által létrehozható termékek végső formája és felhasználása igen sokrétű, így minden felhasználó valóban saját arculatához és céljaihoz igazíthatja a MultiFrame keretrendszert.

A MultiFrame keretrendszer hasznos lehet azoknak a cégeknek, akik sok eseményen vesznek részt kiállítóként és egy rugalmas könnyen mobilizálható, rövid idő alatt installálható rendszert szeretnének használni.

Hasznos lehet a rendszer azoknak a főként kis vállalkozásoknak, startup cégeknek is, akiknek az elsődleges szempont a megjelenésük optimalizált, minél alacsonyabb költsége.

Azok a cégek is jól hasznosíthatják a keretrendszert akiknek a kreatív, egyedi megjelenés a legfontosabb.

A MultiFrame rendszert használó vállalkozások alacsonyabb áron és hatékonyabban tudják elérni potenciális célcsoportjukat, illetve a kreatív egyedi megjelenéseknek köszönhetően mélyebb bevésődést érhetnek el a vásárlóik, felhasználóik körében.

Gazdasági szempontból fontos, hogy amennyiben bérlésről van szó a versenytársakhoz képest jobb ár-érték arányt tudjunk majd felmutatni.
De amennyiben a rendszer megvásárlása mellett dönt valaki, akkor számunkra fontos, hogy a vásárlást ne kiadásként értékelje, hanem befektetésként. A befektetés pedig nem csak értéket kell, hogy képviseljen, hanem hasznot is kell, hogy termeljen. Ezért terveink szerint a vásárlóink számára létrehozunk egy online platformot, ahol jelezhetik, hogy mely időszakokban nem kívánják használni saját célra a MultiFrame keretrendszerük bizonyos darabjait, vagy egészét és rajtunk keresztül bérbe adhatják azokat, hasznot termelve ezáltal a cégüknek. A MultiFrame tehát nem csak egy jól használható egyedi többfunkciós keretrendszer, de bevételi forrás is lehet a cégek számára!


Kérjen ajánlatot!

Kérjen ajánlatot!

Képgaléria