Ajándékmenedzser

Legyen egyedi partnerkapcsolataink menedzselésében

Ne idegeskedjen azon, hogy két napig csak telefonálnia kell hölgy ismerőseinek nőnapon vagy, hogy év végén még 200 helyre képeslapot is küldeni kellene a partnereinek.

Bízza ránk az ajándékok beszerzését, csomagolását és eljuttatását


Küldjön egyedi, saját cégének arculatával ellátott ajándékot kiemelten fontos üzletfeleinek, partnerei a neves alkalmakra

Egyre többször fogalmazódik meg a vállalkozások részéről az az igény, hogy szeretnék a partnereikkel folytatott közös munkát, együttműködést megköszönni, menedzselni. Sokaknak azonban sem ideje, sem energiája nincs erre az egyébként nagyon fontos tevékenységre. Nőnap, névnapok, karácsony, húsvét, születésnapok, vagy egyéb neves alkalmakra gratuláció. Csak néhány abból a számtalan alkalomból, amikor ajándékot szeretnének küldeni a cégvezetők a kiemelten fontos partnerek számára. Csakhogy ezeknek a felkutatására, kiválasztására, legyártására, csomagolására, sőt az elküldésre is rengeteg időt kell fordítani. Jól tudjuk, hogy éppen ebből, vagyis időből van Önöknek is a legkevesebb. A Royalty House teljes körűen vállalja a vállalkozások ajándékmenedzsmentjét. Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválasztja az ajándéknak szánt terméket és fogadja a köszönő telefonhívásokat, üzeneteket, leveleket.

Szolgáltatásunkat elérhető áron kínáljuk, ön pedig időt spórolhat meg vele. Menedzselje partnerkapcsolatait egyedien, mert ez lehet a hosszútávú együttműködés záloga.
Ajándékmenedzser szolgáltatásunkat egy-egy alkalomra (karácsony, húsvét, nőnap) féléves vagy éves szolgáltatásként is megrendelheti. A kiválasztott és legyártott terméket az ország bármely pontjára eljuttatjuk.

Ajándékmenedzser szolgáltatásunkról bővebben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tájékozódhat.

 
Kérjen ajánlatot!
Go to top