Ha fontos a jó hírnév…

“A jó kommunikáció olyan, mint az élet levesében a só” véli Norbert Potthoff német író. Mi a Royalty Housenál azt mondjuk nem mindegy, hogy milyet és mennyi sót használunk. A tudatos kommunikáció hosszú távú befektetés. Formálja Ön a véleményt! Bízza ránk vállalkozása, szervezeten belüli vagy külső kommunikációs stratégiájának kidolgozását és megvalósítását. Legyen szó, akár belső kommunikációs rend felállításáról vagy a külvilág felé közvetítendő üzenetről, mi a leghatékonyabb csatornákon juttatjuk el azokat a célközönségéhez. Évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársainkra bátran rábízhatja sajtótájékoztatók szervezését és lebonyolítását, sajtóközlemények összeállítását, valamint a kapcsolattartást helyi és országos médiumokkal. Nálunk nincs sablon. Egyedi, az ügyfeleink számára leghatékonyabb PR és marketing megoldásokat dolgozunk ki.

Jól tudjuk, hogy milyen fontos egy vállalat pénzügyi tervezhetősége. Éppen ezért éves marketingterv összeállítását is vállaljuk, hogy partnereink már az év elején tudatosan elkülöníthessenek büdzséjükből az ilyen típusú ráfordításokra.
Pályázati forrásból sikerül fejleszteni vállalkozását, szervezetét? Az ezzel járó kötelező kommunikációs előírásokat gyakorlottan, teljes körűen végezzük el.

Felelősséggel egymásért

A vállalati társadalmi felelősségvállalás (a „corporate social responsibility”, röviden CSR) azt jelenti, hogy a vállalkozók olyan szociális és környezetvédelmi célokhoz igazítják mindennapi üzleti tevékenységeiket, amelyek teljesítését önkéntesen, törvényi kötelezettség nélkül vállalják. Kiindulópontja az érték alapúság. A CSR programokon keresztül a környezet és a társadalom fenntarthatóságért tehetnek a felelős vállaltvezetők. Hiszen a szervezetek ma már nem különülnek el a társadalomban, hanem aktív részvevői annak, így hatást gyakorolnak a fogyasztási szokásokra, sőt akár divatot és kultúrát is teremtenek. A társadalmi jelenlét kötelezettséget is jelent, amely a hazai és az Európai Unió szemlélete szerint is elvárja, hogy az alapvető (üzleti) tevékenység értékek mentén szerveződjön, amelyek hasznot hoznak a közvetlen környezetük és a társadalom számára.

A Royalty Housenál széleskörű tapasztalattal rendelkezünk CSR programok szervezésében. Mivel ezek sok esetben humánerőforrást és anyagi ráfordítást igényelnek, érdemes éves távlatban gondolkodni arról, hogy mikor és milyen társadalmi felelősségvállalás programmal jelenik meg a cégük. A Royalty House vállalja partnerei éves CSR programjának kidolgozását, megvalósításának nyomon követését és az ezzel kapcsolatos teljeskörű sajtófeladatok ellátását. A legjobb reklám ugyanis pozitív hír.

Öröm, boldogság, elegancia, a legszebb harmónia

Az esküvő az egyik legcsodálatosabb esemény az ember életében. Sokan évekig tervezgetik a nagy napot.  Elképzelik a káprázatos mennyasszonyi ruhájukat, a legmegfelelőbb helyszínt, és maguk előtt látják a legjobb barátnők alkotta koszorús lányok csokrát.

Csakhogy bármennyire is az ember életének egyik legfelemelőbb pillanata az igen kimondása, a házasságkötés sok szerevezéssel, ötleteléssel, utánajárással, válogatással, döntéssel és nem kevés idegességgel jár. Mi a Royalty Housenál úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink megérdemlik, hogy a nagy napról valóban csak jó emlékeik legyenek és ténylegesen csak róluk szóljon minden. A Royalty House az esküvő teljes körű megszervezését vállalja az ifjú párok igénye alapján. Hol legyen az esküvő? Beltérben, esetleg kültéri helyszínen? Milyen legyen a dekoráció? Tematikus esküvőben gondolkodnak? Zenekar vagy esküvői DJ teremtse meg az esemény alaphangulatát? Mi a különbség a vőfély és a ceremóniamester között? Csak polgári vagy egyházi szertartást is szeretnének? Mire kell a fotós és a videós kiválasztásánál figyelni? Ilyen és ehhez hasonló kérdések sokaságáról kell az esküvő szervezése közben dönteni, miközben a párok többsége egyszerűen csak jól szeretné magát érezni a vendégekkel. Mi azt valljuk, hogy a fiatal pár élvezze ki az esküvője minden pillanatát, a munkát pedig hagyja ránk.

Szolgáltató partnereinkkel közösen gondoskodunk róla, hogy minden tökéletes legyen a mennyegzőn napján. Szükségtelen külön fotós, esküvői videóst, dekoratőrt vagy esküvői DJ-t keresnie. Nálunk mindent megtalál egy helyen. Forduljon hozzánk bizalommal, a Royalty Housenál szakképzett esküvőszervező látja el a feladatokat. 

 

Konferencia-Kongresszus-Workshop

A Royalty Housenál szeretünk és tudunk is szervezni. Konferencia, kongresszus, találkozó, szakmai fórum, tanácskozás, workshop, továbbképzés, meeting, kiállítás, vándorgyűlés, egy vagy több napos esemény, ügyfeleink számára a legszínvonalasabb rendezvényt valósítjuk meg. Tapasztalt munkatársaink megbízóink igénye alapján a rendezvény minden részletére kiterjedő készítenek árajánlatot, amely tartalmazza az esemény lebonyolításhoz elvégzendő feladatokat és a tervezett esemény költségvetését is. A Royalty House a rendezvénynek legmegfelelőbb helyszín kiválasztásától, a vendégek ellátásán keresztül, a felmerülő technikai igényeken át, a rendezvénnyel kapcsolatos sajtótevékenységig és utókövetésig minden részletet elvégez.

Számunkra fontos, hogyan ítélik meg partnereinket.Mi a közös sikerért dolgozunk, hogy az Önök rendezvénye emlékezetes legyen és mértékadó.

Ne hordozza sérelmeit, oldja fel konfliktusait
Mediáció, ha egyetértésre törekszik…
Párkapcsolati mediáció, általános mediáció, családügyi mediáció

Az amerikai író és pszichológus Brené Brown szerint „az őszinte, szeretetteljes párbeszédhez komoly esendőségre van szükség. Arról kell tudnunk beszélni, hogy mit érzünk, mire van szükségünk, mire vágyunk, és képesnek kell lennünk nyitott szívvel és elmével meghallgatni a másikat.”

A mediáció a konfliktus kezelésének önként vállalt alternatív módja, amikor a felek egy mediációs tárgyalás során elmondják saját és meghallgatják a velük konfliktusban lévő személy álláspontját az adott kérdésben. Miért választják a mediációs eljárást olyan sokan? Mert hatékony, gyors és nem utolsó sorban anyagilag is jelentősen kifizetődőbb megoldása a konfliktusok kezelésének, egy időben beláthatatlan kimenetelű, akár több évig elhúzódó, jelentős kiadással járó bírósági eljárásnál. A Royalty Housenál tevékenykedő mediátor munkatársak az Igazságügyi Minisztérium Közvetítői Névjegyzékben is szerepelnek. Közreműködésüket többek között családon belüli konfliktusok, gyermekelhelyezéssel, vagyonmegosztással kapcsolatos viták, párkapcsolaton belüli egyet nem értés, iskolai mediációs eljárás, gazdasági kérdésekben felmerülő konfliktusok rendezésében kérhetik ügyfeleink.

Legyen egyedi partnerkapcsolataink menedzselésében

Ne idegeskedjen azon, hogy két napig csak telefonálnia kell hölgy ismerőseinek nőnapon vagy, hogy év végén még 200 helyre képeslapot is küldeni kellene a partnereinek.

Bízza ránk az ajándékok beszerzését, csomagolását és eljuttatását


Küldjön egyedi, saját cégének arculatával ellátott ajándékot kiemelten fontos üzletfeleinek, partnerei a neves alkalmakra

Egyre többször fogalmazódik meg a vállalkozások részéről az az igény, hogy szeretnék a partnereikkel folytatott közös munkát, együttműködést megköszönni, menedzselni. Sokaknak azonban sem ideje, sem energiája nincs erre az egyébként nagyon fontos tevékenységre. Nőnap, névnapok, karácsony, húsvét, születésnapok, vagy egyéb neves alkalmakra gratuláció. Csak néhány abból a számtalan alkalomból, amikor ajándékot szeretnének küldeni a cégvezetők a kiemelten fontos partnerek számára. Csakhogy ezeknek a felkutatására, kiválasztására, legyártására, csomagolására, sőt az elküldésre is rengeteg időt kell fordítani. Jól tudjuk, hogy éppen ebből, vagyis időből van Önöknek is a legkevesebb. A Royalty House teljes körűen vállalja a vállalkozások ajándékmenedzsmentjét. Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválasztja az ajándéknak szánt terméket és fogadja a köszönő telefonhívásokat, üzeneteket, leveleket.

Szolgáltatásunkat elérhető áron kínáljuk, ön pedig időt spórolhat meg vele. Menedzselje partnerkapcsolatait egyedien, mert ez lehet a hosszútávú együttműködés záloga.
Ajándékmenedzser szolgáltatásunkat egy-egy alkalomra (karácsony, húsvét, nőnap) féléves vagy éves szolgáltatásként is megrendelheti. A kiválasztott és legyártott terméket az ország bármely pontjára eljuttatjuk.

Ajándékmenedzser szolgáltatásunkról bővebben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tájékozódhat.

Mi az a MultiFrame rendszer?
A MultiFrame név, illetve kifejezés tökéletesen kifejezi azt a sokoldalúságot, amit a termék kínálhat a felhasználóinak.
A MultiFrame egy speciálisan kialakított, könnyű, de nagy teherbírású anyagokból gyártott, fizikai keretek flexibilis egymáshoz kapcsolása által létrejövő, kis helyigényű, könnyen mobilizálható kiállítási installációs rendszer. A keretek speciális flexibilis összekapcsolása nagy szilárdságú, de mégis könnyen és szerszám nélkül létrehozható, illetve oldható kötést eredményez.

A MultiFrame rendszer előnyei:
- Egyszerű egymozdulatos szerszám nélküli összeállítás
- Sokkal gyorsabb összeállíthatóság, rövidebb idő az építés és a bontás is
- Könnyű elemekből áll
- Könnyen szállítható
- Sok funkciót képes betölteni
- Sok konfigurációs lehetőséggel rendelkezik
- A vizuális tartalom könnyen és gyorsan cserélhető
- A vizuális tartalom bármikor újra felhasználható
- Maradandó vizuális élményt nyújt

Vállalkozását, szervezetét pályázati forrásból sikerül fejleszteni? Bízza ránk a kötelező kommunikációs előírások teljesítését. A tábla legyártásától, az előírásoknak megfelelő sajtóesemények megszervezéséig, sajtóanyagok elkészítéséig, fotódokumentáció elkészítéséig, esetleg film készítéséig, valamint a megjelent sajtóhírek nyomonkövetéséig, összegyűjtéséig a teljes, komplett kommunikációs feladatot ellátjuk.
 

Jól tudjuk, hogy még a legtapasztaltabb, leghatékonyabb szakembereknek is szükségük van néha jó ötletekre, inspirációra, bíztatásra, javaslatra. A klasszikus történet szerint már 1831-ben használták a coach szót sport-tréner vagy edző értelemben, és az 1974-ben kiadott Timothy Gallwey - The Inner Game of Tennis című könyve óta mondhatjuk azt, hogy a coach szerepköre a sportoló fizikumának, fizikai teljesítményének növelésétől elmozdul pszichéjének fejlesztése felé. A következő mérföldkő a business coaching születése volt: a sport területén alkalmazott elvek az 1990-es években használatossá váltak az üzleti szférában is. Magyarországon először a 90-es években jelent meg a for profit szervezeti környezetben, miután a rendszerváltás lehetőséget adott arra, hogy a multinacionális szervezetek egy a korábbiakhoz képest gyökeresen új szervezeti kultúrát hozzanak az országba. Az új kultúra hozta magával a coaching gyakorlatát is.

A Royalty House szakemberei, trénerei nagy szakértelemmel vállalják partnereink csapatépítő, vezetői tréningjei megszervezését, lebonyolítását.

Go to top